Nieuwe vacatures bij UXEM!


Nieuwe vacatures & Open Hiring! - bezoek onze nieuwe WerkenbijUXEM website voor een overzicht van alle actuele vacatures! Wij hoeven geen CV te ontvangen, we willen alleen weten wie je bent en waarom je bij ons wilt komen werken. En dan kunnen we beginnen met de proefperiode! Hoe leuk! neem vrijblijvend contact op of stuur een filmpje of selfie via whatsapp! Binnenkort hebben we ook mogelijkheden voor ploegendiensten en 45 uurs dienstverbanden. Lijkt het je wat? Dan zijn wij heel benieuwd naar wie je bent, je motivatie en je ervaringen. Deze mag je sturen naar jobs@uxem.com t.a.v. Christian Reichow of kijk op onze website Lees meer

Nieuwe website


Lancering nieuwe website UXEM.com Het is zover: UXEM.com is vernieuwd. Je kijkt nu naar een gloednieuwe website. De nieuwe visual identity die al te zien is in de folderlijn, is nu ook doorgevoerd in de look en feel van de website. Niet alleen het uiterlijk, maar zeker ook de functionaliteiten zijn flink gerenoveerd.

Video


Dit prachtige bedrijfsfilmpje laat in 1,5 minuut precies zien wie Uxem is en wat wij doen!

Nieuwe vacatures bij UXEM!


Nieuwe vacatures & Open Hiring! - bezoek onze nieuwe WerkenbijUXEM website voor een overzicht van alle actuele vacatures! Wij hoeven geen CV te ontvangen, we willen alleen weten wie je bent en waarom je bij ons wilt komen werken. En dan kunnen we beginnen met de proefperiode! Hoe leuk! neem vrijblijvend contact op of stuur een filmpje of selfie via whatsapp! Binnenkort hebben we ook mogelijkheden voor ploegendiensten en 45 uurs dienstverbanden. Lijkt het je wat? Dan zijn wij heel benieuwd naar wie je bent, je motivatie en je ervaringen. Deze mag je sturen naar jobs@uxem.com t.a.v. Christian Reichow of kijk op onze website 

*COVID-19 maatregelen update*


#STAYSAFE Allereerst - UXEM is open, wij produceren op volle kracht en leveren zonder vertraging! Klantbezoek op locatie bij UXEM is inmiddels weer mogelijk op afspraak en graag met maximaal 3 personen. Lees hieronder verder.. In verband met de situatie omtrent het coronavirus - COVID-19 - hebben wij enkele maatregelen genomen, oa omtrent afspraken en levertijden. Zoals u van UXEM gewend bent doen wij dit op een flexibele manier om onze medewerkers en klanten zo goed mogelijk te ondersteunen: - Wij produceren gewoon door en hebben voldoende capaciteit voor spoedopdrachten en evt opschaling. Grondstoffen zijn ruim op voorraad ondanks de grondstoffenschaarste wereldwijd. Wel kan het zijn dat er prijsverhogingen zijn/worden doorberekend. Voor meer info neem contact met ons op. Levertijden in overleg, afhankelijk van capaciteit en beschikbaarheid personeel. Forecasts worden erg gewaardeerd.

SamenSterk voor Oekraine


UXEM doneert schuimmatjes en matrasjes aan Oekraine. Ons team werkt hier met liefde aan, om hopelijk iets te kunnen bijdragen aan de erbarmelijke omstandigheden voor de mensen daar. Onze oud-medewerker Radek rijdt met zijn eigen vrachtwagen naar de grens met Polen om deze goederen af te leven en te zorgen dat deze bij de juiste mensen terecht komt. Wij doneren voor het vervoer en ook voor extra hondenvoer, zodat ook de dieren geholpen kunnen worden. Wil jij ook bijdragen, laat het weten, zo vaak als mogelijk zullen wij helpen deze goederen daar te krijgen, ook in samenwerking met andere ondernemers.

Trots op ons team!


UXEM is ontzettend trots op haar fantastische team! Ondanks alle coronamaatregelen en onzekerheid produceert UXEM gewoon door. Heel veel bedrijven en branches zijn afhankelijk van de halffabricaten die wij toeleveren. Dit is alleen mogelijk met de fantastische inzet van ons geweldige team! Hier even in het zonnetje gezet. Wij zorgen goed voor ze. #kanjers! #samensterk

* Corona interview UXEM *


Afgelopen vrijdag 1 mei om 16:10 werd Suzanne Berghuis, directeur van UXEM flexible foams geinterviewd in de live uitzending van Omroep Flevoland. Het betreft een item over Flevolandse bedrijven tijdens de coronacrisis, in het bijzonder over het aanvragen van de COL regeling in Flevoland via Horizon. Via deze link is de video terug te kijken en het artikel te vinden. De COL staat voor Corona Overbruggings Lening, is een regeling om start-up/ scale-up en innovatieve MKB bedrijven die geen aanspraak kunnen maken op andere regelingen tijdelijk te ondersteunen. Deze regeling wordt verzorgd door de Regionale Ontwikkeling Maatschappij Horizon voor de provincie Flevoland. UXEM is een van de eerste bedrijven in de provincie die een aanvraag heeft gedaan.

UXEM is Vriend geworden van de Lelystadse Uitdaging


Wij dagen andere ondernemers uit om ook mee te doen in 2020. Enkele matches waar wij aan mee hebben gewerkt: -de Kerstpakketten actie - Stichting MILA was enorm blij, wat een mooi werk verricht deze stichting in de Zuiderzeewijk https://www.metinzetluktalles.nl/ -Ook hebben wij geluidsisolatie platen mogen leveren aan Urbn Village https://urbnvillage.nl/ voor de mooie geluidsstudio's, de heren zijn aan het testen welk schuim het beste gaat werken. Wat een gave plek voor jongeren in Lelystad -Als laatste dit jaar doneren wij de omzet van onze webshops www.uxfoam.nl en www.redux.nl vanaf 13 oktober tot 10 december aan Manege Lelystad - in deze periode waren zij aan het vechten tegen de Rhino ziekte.

Made in Lelystad


‘Schuim is prachtig! Het bestaat voor 97 procent uit lucht’, zeggen Allard en zijn dochter Suzanne Berghuis van UXEM. Het Lelystadse bedrijf maakt technische schuimen aan de Artemisweg. De ruim 25 medewerkers werken met passie èn hebben oog voor het milieu. Suzanne Berghuis, directeur van het bedrijf, vertelt dat UXEM gaat uitbreiden. Volgende week start de bouw van een splinternieuw pand. De ruimte is hard nodig. We groeiden de afgelopen jaren uit ons jasje.’ Suzanne nam het bedrijf in 2010 over van haar vader, die ruim veertig jaar geleden startte in Amsterdam. Halffabricaten
‘In de begintijd verwerkten we vooral schuim voor bijvoorbeeld hondenkussens en camping matrassen. Tegenwoordig zijn we gespecialiseerd in unieke en technische schuimen.

Uitbreiding UXEM


UXEM is sinds medio 2017 aan het uitbreiden. Zowel qua personeel als qua vierkante meters bedrijfshallen. Op eigen grond heeft de firma Groothuis deze maand onze nieuwe extra grote hal opgeleverd. Wij zijn erg blij met het resultaat. Fase 2 uitbreiding komt eraan, hiervoor hebben wij extra grond aangekocht. Voor het produceren en verwerken van schuim is veel volume nodig. Deze extra hallen faciliteren onze huidige en toekomstige groei.

Webshops zijn vernieuwd! Bezoek onze shops!


Redux® biedt u vele mogelijkheden voor wat betreft geluidsdemping, geluidsisolatie en ontdreuning. De Redux® producten zijn in verschillende formaten, kwaliteiten, kleuren en profielen leverbaar. De basis van het Redux®-programma wordt gelegd door speciaal ontwikkelde polyurethaanschuimen in combinatie met films, coatings en ontdreuningsplaten. Het Redux® geluidsabsorptie programma bestaat uit schuimplaten met een uitzonderlijk goede akoestische dempingwaarde. U kunt direct online bestellen via www.redux.nl
Voor overig plaatmateriaal verwijzen wij u naar 

Nieuwe website


Lancering nieuwe website UXEM.com Het is zover: UXEM.com is vernieuwd. Je kijkt nu naar een gloednieuwe website. De nieuwe visual identity die al te zien is in de folderlijn, is nu ook doorgevoerd in de look en feel van de website. Niet alleen het uiterlijk, maar zeker ook de functionaliteiten zijn flink gerenoveerd.

Adres

Artemisweg 135
8239 DD Lelystad
The Netherlands
Route

Social Media

Volg ons op Twitter
Vind ons via LinkedIn

Vind ons via Facebook