Schets

Elke aanvraag begint met een idee. Wij vragen u om dit idee om te zetten naar een duidelijke schets, inclusief alle benodigde informatie, te weten: aantallen, afmetingen (mm), evt radius, type schuim, evt opties (verlijmd, zelfklevend) en andere belangrijke informatie mbt uw toepassing. Graag willen wij van u weten waar het schuim aan moet voldoen qua randvoorwaarden (waterbestendig, hoge scheursterkte, brandvertragend etc).

Bespreken

Aan de hand van uw schets en aangeleverde informatie kunnen wij u voorzien van technisch advies. Mbt de keuze van het schuim, de maakbaarheid, de toleranties, de betaalbaarheid, ideale aantallen en do’s en don’ts tov uw ontwerp. Graag nodigen wij u hiervoor uit bij UXEM in Lelystad, zodat wij u kunnen helpen met het omzetten van uw idee naar een maakbaar (produceerbaar) eindproduct of halffabricaat.

CAD tekening

Als de maakbaarheid van uw ontwerp is getoetst en aantallen en materiaal bekend is, vragen wij u vriendelijk om een technische tekening, in 2D AutoCAD formaat (dxf/dwg) alvorens wij de productie kunnen aanvangen. Vaak adviseren wij voorafgaand aan de order een monster op maat traject. Eventueel kunnen wij in opdracht voor u een duidelijke schets omzetten naar een technische tekening.

Materiaal

Wij begrijpen heel goed dat de keuze voor het materiaal lastig te maken is. UXEM heeft namelijk meer dan 150 verschillende soorten flexibele schuimen. Aan de hand van gratis verstrekte monsterdoosjes kunt u als klant een voor-selectie maken. Ons verkoopteam zal u adviseren op basis van kosten, ideale afmetingen en andere specificaties tbv uw toepassing, zoals densiteit, kleur, brandvertragendheid, celgrootte etc.

Bewerking

Al onze schuimen kunnen bewerkt worden op een breed scala van machines (bewerkingen) om uw halffabricaat zo compleet mogelijk aan te leveren. U kunt denken aan (CNC)snijden, stansen, frezen, thermoformen, 3D snijden, lamineren, zelfklevend maken, verlijmen, assembleren, verpakken etc. UXEM biedt unieke mogelijkheden die nergens anders beschikbaar zijn om volledig klantspecifiek te leveren.

Uw halffabricaat

Bij UXEM koopt u rechtstreeks bij de bron. De echte producent en toeleverancier van het schuim, die ook bewerkingen kan uitvoeren tot en met het halffabricaat. Dit wil zeggen dat UXEM in bulk produceert en verpakt. Dit levert u de beste prijs op en advies van de specialist in produceren. UXEM kan echter niet uw producten als eindproduct verpakken of voorzien van een handleiding of stempel etc. Hiervoor verwijzen wij u graag naar een geschikte partner/ sociale werkplaats.

Adres

Artemisweg 135
8239 DD Lelystad
The Netherlands
Route

Social Media

Volg ons op Twitter
Vind ons via LinkedIn

Vind ons via Facebook