Nieuwe website

7 Maart, 2017 09:03

Lancering nieuwe website UXEM.com Het is zover: UXEM.com is vernieuwd.

Je kijkt nu naar een gloednieuwe website. De nieuwe visual identity die al te zien is in de folderlijn, is nu ook doorgevoerd in de look en feel van de website. Niet alleen het uiterlijk, maar zeker ook de functionaliteiten zijn flink gerenoveerd.

De vorige site - inmiddels wel 'op leeftijd' te noemen - strookte niet meer met de professionele ontwikkeling die UXEM in de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Een verhoging van de vindbaarheid stond ook hoog op de wensenlijst. Tijd voor iets nieuws!

De nieuwe site is volledig ontworpen vanuit een full responsive gedachte. Bij de ontwikkeling van de site stond een optimale gebruikerservaring en SEO centraal. Door de heldere indeling krijgt de bezoeker snel een volledig beeld van de UXEM productlijnen, het bedrijf en de werkwijze. De informatie is snel te delen via social media.

Het aanvragen van een monsterpakket en het maken van een afspraak is eenvoudiger geworden. Daarnaast heeft UXEM met deze site ruimte gecreëerd voor inspirerende content die in de vorm van expertise-artikelen en nieuwsbrieven nog meer zal gaan leven.

Adres

Artemisweg 135
8239 DD Lelystad
The Netherlands
Route

Social Media

Volg ons op Twitter
Vind ons via LinkedIn

Vind ons via Facebook