Gecertificeerd

Met succes heeft UXEM deelgenomen aan een eerste serie masterclasses over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Wethouder John van den Heuvel van de Gemeente Lelystad reikte dinsdag 10 november 2015 het MVO Assurance Certificaat uit. Dit certificaat geeft aan dat er conform de internationale richtlijn ISO 26000 wordt gewerkt.
UXEM zet hiermee stappen naar een duurzame toekomst met oog voor people, planet en profit.

MVO huisregels

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen wordt ook uitgedragen naar onze klanten en leveranciers. Binnen onze huisregels, contracten, samenwerkingsovereenkomsten en partnerschappen is MVO van belang en zien we dat MVO een manier van denken en werken wordt, daadwerkelijk handelen! Gezond en verstandig omgaan met mensen, onze planeet en de manier waarop wij commercieel werken.

Reuse, reduce, recycle

Wij vinden het belangrijk dat MVO als concept wordt gedragen door de gehele onderneming. Talloze projecten binnen kantoor en productie zijn reeds doorgevoerd. Van het recyclen van koffiebekertjes, tot het hergebruik van al onze schuimresten. Van het duurzaam omgaan met energie op kantoor (veel besparingen behaald) tot het ontwikkelen van nieuwe zuinige productiemachines.

Bespaart u mee?

UXEM heeft innovatie door de aderen stromen, wij staan vooraan om haalbaarheidsstudies, ontwikkelen van prototypes en besparingen door te voeren binnen technische projecten. Daar zullen wij de komende jaren nog veel meer mee bezig gaan. Wij proberen onze klanten en leveranciers te stimuleren om met ons mee te doen

Investeren in duurzaamheid

UXEM investeert continu in duurzame projecten op gebied van milieuvriendelijke materialen en 100% recycling van afvalstromen. Hiermee geeft UXEM een positieve impuls aan milieu en samenleving.

Adres

Artemisweg 135
8239 DD Lelystad
The Netherlands
Route

Social Media

Volg ons op Twitter
Vind ons via LinkedIn

Vind ons via Facebook