Stagiaire bedrijfsbureau of chemie

2 Februari, 2021 10:16

Heb je een passie voor maatwerk en techniek? Vind je het leuk om een breed takenpakket te hebben en binnen een leuk team te werken en ons vak te leren? Denk hierbij aan meelopen op de afdeling werkvoorbereiding (calculatie, werkkaarten uitdraaien, autocad tekening uitwerken), assisteren op de afdeling verkoop en helpen bij diverse marketing activiteiten, maar ook leren werken met een geavanceerd ERP pakket (aanmelden gereed product), reageer dan snel! Wij zoeken een enthousiaste stagiaire die bij ons wil komen leren en om ons groeiende team te ondersteunen. Tevens zoeken wij een enthousiaste stagiaire op het gebied van Chemische Technologie. Voor meer informatie hierover neem contact met ons op.

UXEM is technisch, innovatief en flexibel. Wij produceren en verwerken flexibele polyurethaan zachtschuimen te Lelystad. Door middel van specialistische bewerkingen, vervaardigen wij elk ontwerp op maat tot een ware schuimconstructie. UXEM gaat verder dan het leveren van schuim. Wij denken en ontwerpen mee met de klant voor het beste resultaat. Verder kenmerkt UXEM zich door een no-nonsense werkcultuur, korte en directe lijnen en veel individuele werkvrijheid. Momenteel zijn wij met 25 medewerkers verdeeld over productie en kantoor. Wij zijn een groeiende onderneming die regelmatig op zoek is naar een nieuw technisch talent die uitdagingen aan gaat.

In ons bedrijf zijn de lijnen kort en werk je nauw samen met collega’s om het productieproces soepel te laten verlopen.

Profiel:

Als stagiaire op de afdeling Bedrijfsbureau kun je het vak leren en ons team ondersteunen, zowel op de afdeling werkvoorbereiding als op de afdeling (technische) verkoop en marketing. Binnen alle afdelingen zijn wij druk bezig met het voorbereiden van technische schuimproducten, zowel kleine als zeer grote vormdelen. Je werkt meteen zelfstandig mee in het team aan enkele algemene werkzaamheden, werken met een geavanceerd ERP pakket, uitdraaien van werkkaarten en offertes, maar ook het voorbereiden van calculaties en technische tekeningen of het assisteren bij marketing activiteiten. Alle producten bij UXEM zijn maatwerk, klant-specifiek, hiervoor is het volgen van de werkinstructies in de Nederlandse taal van groot belang.

 

Functieomschrijving:

- Goed gevoel voor afmetingen (mm) en accuraat kunnen werken en rekenen (bij stage op afdeling werkvoorbereiding)

- Ruimtelijk (3D) inzicht (bij stage op afdeling wvb en/of verkoop)

- Affiniteit met commercie en marketing (bij stage op afdeling verkoop/ marketing)

- Leergierig, maar ook zelfstandig kunnen werken

 

 

 Arbeidsvoorwaarden:

Uxem zoekt medewerkers die enthousiast en gemotiveerd zijn. Zie jij jezelf in deze functie en zoek je een uitdagende stage met evt uitzicht op een vast dienstverband stuur dan je cv met motivatie.

 

Stuur uw sollicitatiebrief of e-mail met uitgewerkt CV:

UXEM B.V. tav Christian Reichow

Artemisweg 135, 8239 DD Lelystad, tel: 0320-219622

admin@uxem.com , www.uxem.com

Adres

Artemisweg 135
8239 DD Lelystad
The Netherlands
Route

Social Media

Volg ons op Twitter
Vind ons via LinkedIn

Vind ons via Facebook