Machine operator/ Technisch productiemedewerker met ruimtelijk inzicht

2 Juni, 2020 15:13

Als technisch productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor de industriële snij-processen van schuimproducten, zowel kleine als zeer grote vormdelen.

UXEM is technisch, innovatief en flexibel. Wij produceren en verwerken flexibele polyurethaan zachtschuimen te Lelystad. Door middel van specialistische bewerkingen, vervaardigen wij elk ontwerp op maat tot een ware schuimconstructie. UXEM gaat verder dan het leveren van schuim. Wij denken en ontwerpen mee met de klant voor het beste resultaat. Verder kenmerkt UXEM zich door een no-nonsense werkcultuur, korte en directe lijnen en veel individuele werkvrijheid. Momenteel zijn wij met 25 medewerkers verdeeld over productie en kantoor. Wij zijn een groeiende onderneming die regelmatig op zoek is naar een nieuw technisch talent die uitdagingen aan gaat.

In ons bedrijf zijn de lijnen kort en werk je nauw samen met collega’s om het productieproces soepel te laten verlopen.

Profiel:

De technische productiemedewerker is verantwoordelijk voor de industriële snij-processen van schuimproducten, zowel kleine als zeer grote vormdelen. Het gaat met name om machinale verwerking van halffabricaten, korte en lange series (maatwerk), geen lijnproductie.  Het is namelijk geen ‘gewoon’ productiewerk. Daarom beschik jij over het inzicht om technische tekeningen en werkinstructies te lezen om deze unieke maatwerkproducten zo efficiënt mogelijk te bewerken op diverse machines. Het volgen van deze instructies in de Nederlandse taal is daarbij van groot belang, evenals dat je goed kunt (hoofd)rekenen en precies te werk gaat om de producten correct te produceren.

Wensen:

- Ervaring met diverse computergestuurde auto- en semi-automatische snijmachines is een must;
- Kennis van AutoCAD (technische tekeningen) is een pré;
- Onder tijdsdruk kunnen werken (hands on-mentaliteit);
- Rekenvaardig en accuraat;
- Goed met afmetingen;
- Technisch ruimtelijk (3D) inzicht;
- Zelfstandigheid en accuratesse.

Arbeidsvoorwaarden:

Uxem zoekt medewerkers die fysiek sterk en sportief zijn en minimaal 1 tot 5 jaar werkervaring hebben met machines in een productieomgeving. Zie jij jezelf in deze functie en zoek je een baan met uitzicht op een vast dienstverband stuur dan je cv met een motivatie.

 

Stuur uw sollicitatiebrief of e-mail met uitgewerkt CV:

UXEM B.V. t.a.v. Christian Reichow

Artemisweg 135, 8239 DD Lelystad, tel: 0320-219622

admin@uxem.com , www.uxem.com

Adres

Artemisweg 135
8239 DD Lelystad
The Netherlands
Route

Social Media

Volg ons op Twitter
Vind ons via LinkedIn