Machine operator/ Technisch productiemedewerker met ruimtelijk inzicht

2 Maart, 2022 11:18

Je stapt vrolijk uit bed, weer een nieuwe dag. Je mag namelijk weer lekker aan de slag. Je hebt je ideale baan gevonden, in een productie-omgeving maar zonder het standaard productiewerk. In een bedrijf met korte lijn en een goede nauwe samenwerking met collega’s. De processen verlopen soepel en problemen in het productieproces worden altijd met elkaar opgelost. Wat wil je in je werk nog meer!

 

MACHINE OPERATOR/ TECHNISCH PRODUCTIEMEDEWERKER MET RUIMTELIJK INZICHT


UXEM Flexible Foams is technisch, innovatief en flexibel. Wij produceren en verwerken flexibele polyurethaan zachtschuimen vanuit onze productielocatie Lelystad. Het gave is dat wij dat door middel van specialistische bewerkingen elk ontwerp op maat kunnen maken tot een ware schuimconstructie. Voorbeelden hiervan zijn maatwerk verpakkingen, akoestiek oplossingen of industriële en technische toepassingen. Denk hierbij aan isolatiedelen in cv-ketels of koffieapparaten.

Wij worden met z’n allen (op dit moment 30 collega’s) blij van maatwerk, dat is de rode draad door alles wat wij doen en produceren. We zoeken op dit moment een collega die ons team komt versterken als

 

Machine operator / Technisch productiemedewerker

Je stapt vrolijk uit bed, weer een nieuwe dag. Je mag namelijk weer lekker aan de slag. Je hebt je ideale baan gevonden, in een productie-omgeving maar zonder het saaie standaard productiewerk. In een bedrijf met korte lijnen en een goede nauwe samenwerking met collega’s. De processen verlopen soepel en problemen in het productieproces worden altijd met elkaar opgelost. Wat wil je in je werk nog meer! Hadden we al uitgelegd waarom het productiewerk bij UXEM niet het ‘gewone’ productiewerk is? Nee! Ok here we go. Bij UXEM is alles maatwerk. Het gaat in jouw functie om de industriële snij-processen van schuimproducten, dit kunnen zowel kleine als grote bewerkingsdelen zijn. Zoals wij dat noemen: machinale verwerking van halffabricaten. Leef jij op bij technische tekeningen en werkinstructies lezen en deze daarna verwerken op de machine? Daar worden wij dan weer heel gelukkig van. Waar we ook blij van worden is dat je goed kunt (hoofd)rekenen, je goed bent in de Nederlandse taal. Je hoeft hierbij natuurlijk geen boek te kunnen schrijven maar dat je de instructies goed en precies kunt lezen is van groot belang. Het produceren van maatwerk doet het je waarschijnlijk al vermoeden, maar precies (accuraat) kunnen werken is ook zo’n talent dat zeer belangrijk is in deze functie.

Voor deze werkzaamheden is het belangrijk om fysiek sterk te zijn en het liefst sportief en fit. Het gaat om een 40 uurs dienstverband (ma-vrij 7.30 tot 16:30 uur).

Wij worden heel gelukkig als jij deze eigenschappen hebt / ervaring met je mee brengt:

  • Ervaring met diverse computergestuurde auto- en semi-automatische snijmachines
  • Technische tekeningen kunnen lezenis zeker erg handig (AutoCAD is een pre)
  • Onder tijdsdruk kunnen werken met daarbij, zoals dat zo mooi heet, een ‘hands on-mentaliteit’
  • Al eerder genoemd maar superbelangrijk voor deze functie dus we noemen het nog een keer, je kunt goed rekenen en bent accuraat
  • Je bent goed met afmetingen
  • Van jouw technisch ruimtelijk (3D) inzicht wordt iedereen blij

Wij staan open voor iemand met een out-of-the-box achtergrond. Als jij open staat om je te ontwikkelen binnen onze unieke productieomgeving en voldoende technisch talent in huis hebt, dan dagen wij jou uit om op gesprek te komen om de mogelijkheden te bespreken.

Wat hebben wij jou te bieden?

Allereerst een afwisselende en superleuke baan in een groeiende onderneming. Wij vinden de ontwikkeling van onze medewerkers heel belangrijk. Uiteraard staan kwaliteit en veiligheid, zoals bij veel bedrijven, bij ons zeer hoog in het vaandel. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, MVO zoals dat afgekort zo mooi heet, is een belangrijk speerpunt voor UXEM. Dit zie je onder andere terug in onze speciale ECO productielijn. Binnen ons zeer innovatieve bedrijf (geen grap, we maken niets anders dan maatwerk dus innovatie is our middle name) wordt alle vrijheid geboden om mee te denken over nieuwe afzetmarkten en oplossingen voor onze klanten. Uiteraard bieden we een salaris dat bij deze functie past, vergoeden we jouw reiskosten want hey je werk is alleen uit te voeren bij ons op locatie en hadden we al gezegd dat we een leuk team hebben waar je mee mag werken?

 

Lijkt het je wat? Dan zijn wij heel benieuwd naar wie je bent, je motivatie en je ervaringen. Deze mag je sturen naar admin@uxem.com t.a.v. Christian Reichow of kijk op onze website www.uxem.com voor meer informatie. Heb je vragen? Neem dan contact op met onze bedrijfsleider Christian Reichow via telefoonnummer 0320-219622. Hij kan al jouw vragen beantwoorden.

 

Adres

Artemisweg 135
8239 DD Lelystad
The Netherlands
Route

Social Media

Volg ons op Twitter
Vind ons via LinkedIn

Vind ons via Facebook